Fire Views privatbolig

Facaden på Four Views-residensen i England

I betragtning af ordrens alvor og kortvarighed gik studiet i gang med at undersøge den arkitektur, der kunne have en positiv indflydelse på genoprettelsen af beboernes mentale balance. Designerne havde stor frihed i udformningen af bygningens struktur og haven.

Husets koncept var baseret på flere principper om naturlighed: natur, naturligt lys og frisk luft. Designet er baseret på 4 i hinanden forbundne kasser, hvis lukkede rum danner en zenhave med et oliventræ i midten.

Gårdspladsen på Four Views i England
Den udvendige trappe på Four Views-residensen i England
Glasskydedørene i Four Views i England
Køkkenområde på Four Views, England
Trappe i det indre af Four Views, England

Store glaspartier med udsigt over den bageste gårdhave for at sikre ventilation og frisk luft. De hyggelige soveværelser er bevidst placeret på den lavere, mørkere etage. De rummelige omgivelser og udsigten til haven skaber en rolig atmosfære her og gør stueetagen til det perfekte sted for familier til at slappe af.

Tagvindue i det indre af Four Views, England
Badeværelset i en Four Views-residens i England
Four Views bolig i England har en stueplan i stueetagen

Stueetagen

Tagplan af Four Views i England

Tag

Layout af BB-afsnittet af Four Views-huset i England

BB-afsnit

Foto venligst udlånt af Martin Gardner.

Bedøm denne artikel
( Ingen vurderinger endnu )
Tilføj kommentarer

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: