Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Grundl√¶ggeren af ‚Äč‚ÄčWhitaker Studio kom med sit projekt for et par √•r siden for en kunde fra Tyskland. Det skulle v√¶re et kontor bygget fra levering af containere for at spare penge for en kunde med et beskedent budget. I sidste ende n√¶gtede den tyske k√łber stadig at bygge, Whitaker offentliggjorde projektet p√• Internettet og glemte det i et stykke tid..

For ikke s√• l√¶nge siden dukkede en mand op, som var meget interesseret i projektet af en britisk arkitekt. Det var en filmskaber fra Californien, der √łnskede at v√¶re anonym. Han ejer 36 hektar jord n√¶r Joshua Tree National Park, der ligger i Californien Mojave-√łrkenen. Omr√•det er smukt, men meget specifikt. Filmskaberen besluttede, at huset skulle v√¶re passende, kontaktede Whitaker og aftalte alle detaljerne i projektet, der blev fra et kontor til et beboelseshus..

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Husblomst fra forsendelsescontainere

Det samlede areal af det fremtidige hus vil v√¶re 200 m2, det vil have tre sovev√¶relser med badev√¶relser, stue, k√łkken og spisestue. Adskilt fra bygningen er det planlagt at placere et garageskur med solcellepaneler p√• taget, som vil give varme og elektricitet. Huset lavet af snehvide forsendelsescontainere hedder Joshua Tree Residence.

Bygningens vigtigste tr√¶k er arrangementet af containere, der st√•r omkring en f√¶lles akse, men i forskellige vinkler. Dette giver panoramaudsigt over √łrkenlandskabet fra store vinduer i enderne, og selve huset bliver som en blomst eller en stjerne..

Containerne er planlagt installeret p√• betons√łjler. P√• bagsiden, mellem de to containere, vil der v√¶re et √•bent omr√•de med et opholdsomr√•de og et boblebad. Interi√łret er meget lys, dekorationen udf√łres ved hj√¶lp af milj√łvenlige materialer.

Bed√łm denne artikel
( Ingen vurderinger endnu )
Tilf√łj kommentarer

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: